Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


karácsonyi köszöntő

 

 

  Drága Ismerőseim,Barátaim Rokonaim és számomra minden Kedves Ember. Ez a karácsony is olyan mint a többi,rohanós hajtós és keveset pihenős nem csak nekem,hanem sokatoknak.

Én most megálltam egy pillanatra,hogy ezt a kis üdvözletet elkészítsem Nektek és gondoljak arra,hogy van köztetek olyan aki egy pillantással egy jó szóval egy üzenettel széppé tettem egy-egy napomat ebben az évben. Ez is szeretet volt és ezt érzem most én is azon az ünnepen amely arról szól,hogy megbocsájtunk és igyekszünk szeretni, kimutatni szeretetünk. Tegyétek tiszta szívből.

Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok nektek és szeretteiteknek

Attila

karikep.jpg

Biz, édes Jézuskám, te is már
A luxus terjesztője vagy!

 Mikor felidézzük a régi karácsonyokat, rájövünk, hogy kis apróságok – nem a nagy csodák – adják a legbensőségesebb boldogságot.

Talán ünnepet nem is vehetsz boltban, mert az ünnep inkább benned, legbelül van.

Küszöbön áll a nap, az az egyetlen egy nap az évben, mely hivatalosan is a szereteté. Háromszázhatvanöt nap közül háromszázhatvannégy a gondjaidé, a céljaidé, munkádé, és a szereteté csupán egyetlen egy, s annak is az estéje egyedül. Pedig hidd el, Kedves Ismerősöm, fordítva kellene legyen. Háromszázhatvannégy nap a szereteté, s egyetlen csak a többi dolgoké, s még annak is elég az estéje.

red-christmas.jpg

Minden szívből szóló karácsonyi énekben, a kandalló ropogásában és melegében, az ünnepi ebéd közben, a beszélgetésben és nevetésben, minden képeslapban, amit egy barát vagy a család küldött, minden, amit ebből meghallunk, és ami elgondolkodtat bennünket, az maga a szeretet.

Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen. Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás.

Az ünnep csak úgy szép, ha képes vagyok szeretni még,
mert nincs karácsony, ha magam bezárom, és nem teszem ki eléd.

christmas_wallpaper_2_by_hungry_vampire_f.jpg

  

 

 

 

 
 

 

Profilkép